phone icon email icon

QHSE – Kvalitet og sikkerhed

Sea Services ApS arbejder systematisk med forbedringer indenfor kvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed og miljø.

Kvaliteten i det udførte arbejde kontrolleres løbende, og bliver aldrig nedprioriteret. Kvalitet for os, er et projekt leveret til tiden, til aftalt pris og udført efter forskrifterne. Kvalitetssikring er løbende evaluering og forbedring/optimering af arbejdsprocesser, teknologisk vinding og projektstyring.

Vi ved, at et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø skaber en god og sikker arbejdsplads. Vi arbejder i et fag hvor kulde og tunge ting er normen, hvilket forhøjer risikoen for vores medarbejdere. Løbende udvikling af hjælpeværktøjer og forbedrede arbejdsprocesser øger sikkerheden for os alle og bidrage til at holde antallet af arbejdsskader på 0. Vi arbejder dagligt på havne, i både, på pramme, broer og andre steder hvor der er forholdsmæssig stor risiko for vores medarbejdere. Sikkerhed er derfor alpha og omega, og noget der ikke kompromitteres.

Havet er vores primære arbejdsplads, og vi værner derfor om det. Vi efterlader ikke ting og sager på bunden, men rydder op efter os. Dette til glæde for vores kunder, os selv og miljøet.